1. Головна
  2. Перші кроки
  3. Як підключити віртуальний номер Київстар до АТС Phonet

Як підключити віртуальний номер Київстар до АТС Phonet

Вер 06, 2024

Щоб підключити віртуальний номер від оператора Київстар (міські номери) для цього Вам необхідно мати логін та пароль, які надає сам оператор звʼязку при оформлені номерів.

Якщо Ви тільки отримали номер, першим ділом вам необхідно авторизуватись з ним на сайті Київстар: https://fmc.kyivstar.ua, де ви вводите логін (номер телефону) та пароль (має надійти в листі від оператора разом з логіном). Після авторизації вам одразу потрібно задати новий пароль. Ви можете вказати той самий, що надіслав оператор або задати власний. Без цієї дії номер не активний і на АТС не зареєструється.

Як тільки новий пароль задано переходимо на АТС в НалаштуванняКонфігурація телефонії (рис. 1)

Рис. 1 Налаштування

Після цього відкриваємо список НомериВихідніДодатиТип маршруту обираємо Kyivstar (рис. 2)

Рис. 2 Додавання номеру

Далі у відповідні поля вводимо реєстраційні дані по вашому номеру: задаємо назву (рис. 3 п. 1), номер телефону прописуємо у повному форматі (рис. 3 п. 2), авторизаційне імʼя – це логін від вашого номеру, який ви використовували для авторизації на сайті Київстару (рис. 3. п. 3) та пароль, який ви собі задали (рис. 3 п. 4). Далі натискаєте Показати додаткові налаштування і навпроти Реєстрація ставите галочку (рис. 3 п. 5). Щоб налаштувати правила для вихідних скористайтесь загальною інструкцією для налаштування вихідних номерів. Натискаєте Зберегти і навпроти поля Поточний статус має засвітитись зеленим Зареєстровано (рис. 4).

Рис. 3 Налаштування номеру
Рис. 4 Статус лінії

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *